Celelalte Cuvinte

GRUPUL CELELALTE CUVINTE REVINE SPECTACULOS CU ALBUMUL "ARMAGHEDON"> (HEAVY METAL magazine, nr.2 - octombrie 1994)In urma marelui succes obtinut cu LP-ul "Se Lasa Rau" asupra componentilor formatiei Celelate Cuvinte "s-a lasat" o tacere de doi ani de zile . In acest timp au circulat tot felul de legende : s-au lasat de muzica , au plecat din tara etc.
Dar CUVINTELE au repetat din greu , au dat concerte in Ardeal si au compus piesele noului disc "Armaghedon" , acesta fiind cel mai original album din istoria formatiei . Pentru ei , acest nou album reprezinta "batalia fina- la" care ii asaza definitiv in galeria celor mai valoroase grupuri ale rock-ului autohton .
Aflati in Bucuresti pentru inregistrarea noului material , acestia au acordat un interviu pentru Heavy Metal Magazine .
Alex Revenco : In ultimii doi ani de zile nu s-a mai auzit nimic despre voi...
Celelalte Cuvinte : Poate n-ai auzit tu , dar noi am lucrat la noul album , am dat concerte in Ardeal , in Ungaria , am participat la manifestarea "Fete de la Musique" - Iasi , Eco Pop la Polivalenta , Dracula Rock - Brasov (1993) . Asta nu inseamna nimic ?
A.R. : Nu ati participat la nici o editie a concertelor bucurestene anuale (Rock '93 , '94 ) . De ce ?
C.C. : Pentru ca organizatorii nu ne-au respectat conditiile . Noi am avut si avem in continuare pretentia sa cantam pe sculele noastre "de spate" , sa beneficiem de conditii rezonabile de transport si financiare . Atata timp cat trupele rock romanesti nu sunt respectate , ca cele din Vest , noi nu vom mai canta la nici un festival de acest gen . Si mai este un aspect . Pentru ca rockerii , in general , nu au bani , nu suntem de acord ca biletele de concert sa fie scumpe . De aceea sunt sponsori . Biletul sa coboare la limite rezonabile .
A.R. : Ce puteti spune despre acest nou album ?
C.C. : Am lucrat la el timp de doi ani de zile si este cel mai unitar album al nostru . Este diferit de celelalte , dar poarta amprenta specifica Celelalte Cuvinte .
A.R. : Unde l-ati inregistrat si cine este producatorul ?
C.C. : In studioul Magio Sound din Bucuresti unde aparatura este de calitate si personalul specializat . Producator este firma Vivo cu care am colaborat foarte bine .
A.R. : Sub ce forma si cand va apare albumul ?
C.C. : Deoarece posesorii de pick-up-uri sunt din ce in ce mai putini , am renuntat la vinil . Albumul va fi editat sub forma de caseta si CD , la mijlocul lunii octombrie .
A.R. : Cate piese are ?
C.C. : In total opt piese destul de lungi , toate compozitii de grup . "Lumea De Apoi" , "Armaghedon" (cu Florian Pitis) , "Nu-i Vina Mea" , "Cel Din Rasarit" , "Balanta" , "Neam Blestemat" , "Asa E Viata Mea" , "Lupii" .
A.R. : Pe cand un concert bucurestean ?
C.C. : Dupa lansarea albumului , urmeaza un turneu prin tara ce cuprinde majoritatea oraselor importante , inclusiv Bucuresti .

sursa: http://roipb.cs.pub.ro/~raco/