Celelalte Cuvinte

CELELALTE CUVINTE - Skip Rock '95, (revista Heavy Metal Magazine nr10, octombrie 1995)Pentru a doua oara , dupa patru ani , pe scena celui mai mare festival de rock din tara : Celelalte Cuvinte . Intre doua drumuri , surprins de tele- fonul meu acasa , Calin Pop , solistul vocal al trupei s-a destainuit . Cam care este starea voastra de spirit avand in vedere nu numai aparitia pe scena festivalului Skip Rock '95 dupa atatia ani , cat si datorita faptului ca veti fi in recital pe aceeasi scena pe care vor aparea si nemtii de la Kreator , in prima seara , iar marile vedete vor fi cei de la Iron Maiden ?
"Normal ca este un mare moment sa canti pe aceeasi scena cu Kreator si Iron Maiden . Nu avem , insa , o stare emotionala altfel ca de obicei . Mergem si cantam in Bucuresti ."
Trebuie sa reamintesc ca de la aparitia in anul trecut a albumului "Armaghe- don" , cei cinci oradeni au sustinut doar doua recitaluri pe scenele bucureste- ne . Care este cel mai recent concert pe care l-ati avut ?
"Cea mai recenta aparitie live , adica ultimul concert sustinut a fost cel de la Costinesti , pe 23 iulie , impreuna cu cei de la Timpuri Noi , la Coca-Cola Live ."
Si cu ce v-ati ocupat ?
"Repetam , cream , compunem . Mai precis lucram la conceptia unui nou album pe care speram sa-l scoatem in prima parte a anului 1996 . "
Iata un lucru imbucurator . Cate piese aveti gata ?
"Patru . Adica in mintea noastra sunt mai multe idei , dar in faza finala avem doar patru piese ."
Le veti introduce in recitalul vostru de la Skip Rock '95 ?
"Nu cred ."
Dar care va fi materialul pe care il veti prezenta ?
"Avand in vedere ca avem la dispozitie mai bine de 45 de minute , vom prezenta intreg Armaghedonul . Nu ne-am hotarat inca daca vom canta ceva si din piesele noastre mai vechi . Ramane de vazut ."
Iti multumesc pentru timpul acordat .
"Si eu iti multumesc pentru telefon si pentru interviu ."

sursa : http://roipb.cs.pub.ro/~raco/