Celelalte Cuvinte

HEAVY METAL magazine, octombrie 1994

fragment din comentariul facut de ANDREI PARTOS pe coperta discului FORMATII ROCK (8) , Celelalte Cuvinte si Evolutiv, Electrecord:


"...Despre CELELALTE CUVINTE s-a mai scris desi sint mai tineri decit cole- gii lor de disc. La Oradea in 1980 a aparut o formatie cu numele de -SONIC- formata din elevi care un an mai tirziu au devenit studenti ai Institutului Politehnic din Timisoara. Celor trei colegi li s-a alaturat Radu Manafu si astfel la 13 decembrie 1981, pe scena Casei de cultura a studentilor debuteaza -Celelalte Cuvinte-. In 1982 au obtinut premiul II la Festivalul de jazz , rock si folk de la Craiova iar in 1983 locul I la Festivalul Artei si Creatiei Studentesti. N-au lipsit de la nici o editie -Tim Rock- , festival local cu frumoase traditii. Au circulat mai putin decit alte grupuri respectind cu strictete disciplina studenteasca. Genul preferat : hard-rockul. Nu lipsesc elemente folclorice ba chiar preclasice din unele lucrari. Repertoriul creste calitativ pe masura ce studiourile de inregistrare devin mai primitoare. -Iarba prin par- a avut si are un succes de public si de top incontestabil. Ascultati cu atentie acest grup pentru ca in forta si tineretea lor , cei patru au resurse mari pentru viitoare surprize placute."

nota: sper sa nu fiti perturbati de vocabularul de tovaras folosit in acest fragment...asa era pe atunci...era in 1984!!!
sursa: http://roipb.cs.pub.ro/~raco/