Timpuri Noi fansite - Ştiri

Ştiri cu Timpuri Noi

 

01.feb.2020

Timpuri Noi lansează un album nou, numit "Moldova Mon Amour" și pornesc intr-un turneu national. Datele turneului sunt aici. Albumul poate fi ascultat pe Youtube.


26.apr.2012

Timpuri Noi vor lansa un nou album numit "Deschide-ți mintea" pe 10 mai în Club A la ora 22.


18.mar.2012

Poze de la concertul de aseară de la Brașov găsiți aici.


9.dec.2011

Timpuri Noi au lansat o nouă piesa în formula Dan Iliescu (chitară, vocal), Felix Sfura (tobe) şi Sabin Penea (bass, vioară), care se numeşte "Deschide-ţi mintea". O puteţi asculta aici.


9.oct.2011
A decedat Cătălin Neagu, primul toboşar al trupei Timpuri Noi. Detalii aici.

28.oct.2007
Clipul noii piese "Tata" îl vedeţi aici.

8.februarie.2007
Am găsit mai multe materiale vechi cu Timpuri Noi, le gasiti la sectiunea video.

31.ianuarie.2007
Timpuri Noi concertează joi, 8 februarie 2007, la ora 20.30 în barul Old School (din incinta Casei de Cultura a Studenților Preoteasa).

12.octombrie.2006
Imagini de la concertul de pe 9 octombrie aici.

9.octombrie.2006
Timpuri Noi își prezintă noul album într-un concert în Backstage

Formaţia Timpuri Noi va susţine vineri un concert în clubul Backstage, în cadrul căruia va prezenta piese de pe albumul recent lansat "Back in Business".
Potrivit casei de discuri MediaPro Music, concertul va cuprinde și hituri cunoscute ale trupei.(mediafax)

20.septembrie.2006
Vineri, 13 octombrie 2006 de la ora 20, concert Timpuri Noi in Yellow Club, Bucuresti.
Am adaugat si informatiile referitoare la albumul Back in Business.

20.septembrie.2006
Pe 22 septembrie TN au concert in Bulgaria, pe 23 concert in Constanta, club El Comandante, si tot in seara de 23 canta si in Mamaia.

13.septembrie.2006
Articol cu Dan Iliescu, din FHM septembrie.


10.septembrie.2006
Un articol din numarul din septembrie al revistei Playboy.

    

07.septembrie.2006
Am adaugat la sectiunea video prestatia trupei la Stuffstock.

22.august.2006
Clipul piesei Umbrela il gasiti aici

08.august.2006
In acesta seara, incepand cu ora 22:00, trupa Timpuri Noi se da in spectacol la Costinesti. Concertul va avea loc la terasa White Horse si marcheaza finalul Galelor Studentesti "Costinesti Unplugged 2006". Trupa Timpuri Noi, amica apropiata a studentilor din Preoteasa, concerteaza in formula speciala, cu Artan, Dan Iliescu, Andrei Barbulescu si Andrei Filip, si garanteaza ca totul va fi Perfect, iar Luca, Tanta si cu Stere nu vor lipsi de pe scena (Jurnalul National)

23.iulie.2006
Am ignorat situl asta vreme de 5 ani. Acum e timpul pentru o razbunare.
Complete redesign. CSS only. Updatat biografia, pozele, mici fixuri prin versuri.

Timpuri Noi lanseaza primul single al albumului "Back in business": "Umbrela"
20 iulie 2006
După ce au anunțat revenirea pe piața muzicală cu un album 'best of', intitulat "Back in business", Timpuri Noi și MediaPro Music lansează primul single extras de pe album: "Umbrela".
Plină de dinamism, umor și ironie, în stilul cunoscut al trupei, piesa este deja difuzată pe posturile de radio și va beneficia în curând de videoclip."Umbrela" este una dintre piesele noi, compuse special pentru albumul "Back in business".
Această revenire în forță a legendarei trupe este susținută de pasiunea pentru muzica rock, dar și de entuziasmul cu care Timpuri Noi asteaptă reîntâlnirea cu fanii săi.

Timpuri Noi în Lăptărie
Marti, de la ora 18.00, în Club A are loc un nou concert rock de excepție cu formația Timpuri Noi. Înființată în 1983, desființată acum câțiva ani și reunită de curând, cei de la Timpuri Noi vor cânta piese binecunoscute, precum "Stan", "Namol", "Luca", "Perfect", "Emigrant USA" etc. ÎIn cei câțiva ani de absență membrii trupei au activat în diverse alte formații. Chitaristul Dan Iliescu a format trupa Zidd, vocalul Adrian Pleșca (Artan) a înființat Partizan, iar basistul Adrian Borțun a cântat cu Taxi, trupa de unde a venit și Andrei Barbulescu. Intrarea va fi de 50.000 de lei.

Timpuri Noi revine cu "Tandrețuri"
16 artisti din generația '80 se vor reuni, la sfarsitul acestei luni, pe scena Salii Palatului, intr-unul dintre cele mai mari concerte unplugged date vreodata in tara noastra, spectacol denumit "Tandreturi".
Acestora li se vor alatura doua formatii de top - Holograf si recent reinfiintata Timpuri Noi, aflata la primul concert dupa o pauza de patru ani.
Mircea Vintila: "Spectacolul nu se repeta, se tine numai o singura data pe an. Este o noua idee, de concert unplugged. Plecand de la ideea celor «patru corifei» (referire la un spectacol sustinut anul trecut de Vintila, Baniciu, Alifantis si Mariu Batu - n.r.), va canta si Holograf, iar marea surpriza este formatia Timpuri Noi, care se reuneste dupa niste ani".
Nicu Alifantis: "Tandreturile sunt o noua provocare, o propunere care ne da de lucru, si faptul ca permanent avem intalniri cat mai ciudate si mai interesante nu poate fi decat benefic".
Artan: "Concertul de acum este important ca si inceputul. Pentru mine, important este ca voi canta "Luca". Cum voi canta piesa asta nu ma intereseaza si nu ma intereseaza nici ce asteapta lumea acolo. Pe mine ma intereseaza ca dupa patru ani cant din nou "Stan", "Victoria", "Luca", "Emigrant USA", "Tanța". Asta e fericirea mea.
Cu totii am mai cantat de sute de ori si am avut chiar o multime de turnee cu formatia Holograf. Faptul ca suntem din nou impreuna porneste din nou motorul exigentei si, cu siguranta, ii stimuleaza si pe ei".
Realitatea Romaneasca, Mireille Astrid Popa, 25 mar 2005

Timpuri Noi se reunește și va cânta în vechea formulă în cadrul unui spectacol la Sala Palatului
Concertul, sută la sută unplugged, va aduce pe scenă, alături de Timpuri Noi, trupa Holograf, dar și pe Nicu Alifantis, Alexandru Andrieș, Mircea Baniciu si Mircea Vintilă. “Sunt oameni care se respecta între ei si care se prețuiesc”, a declarat Aurel Mitran, organizatorul evenimentului. Timpuri Noi s-a spart acum câțiva ani, iar componenții au ajuns în alte formații. Chitaristul Dan Iliescu a creat trupa Zidd, vocalul Adrian Pleșca (Artan) a format Partizan, iar basistul Adrian Borțun a ajuns la Taxi.

Sursa: evz.ro